Nejnovější recenze ze sekce Houpací křesla
Catini Treviso Nb06017 sv. dřevo
Přidáno: 14. února 2021
(naposledy upraveno 14. února 2021)
Zakoupeno v Avenberg.cz
Perfektní.Splňuje vše.
- Křeslo je lehké, dobře se s ním manipuluje. Polstr je měkký, dost vysoký. Velikou výhodu vidím v tom, že si mohu opěrku na nohy nastavit na několik poloh. Opravdu se v křesle krásně relaxuje
- Jedinou nevýhodu vidím v tom, že si křeslo ihned zabral můj jorkšír a nerad se se mnou o ně dělí. Ale na druhé straně křeslo je dost široké, takže se tam vejdu a mohu relaxovat i se svým pejskem
Křeslo je pohodlné, měkké, krásně se v něm relaxuje. Je lehounké, přenáším si ho k televizi. Barva je jako na obrázku. Příznivá byla i cena.
Ano, mohu říci, že funguje přesně tak, jak jsem očekávala.
- Pěkné provedení, rychlá dodávka
- Opěrka by mohla být vyšší, aby se dala opřít hlava.
- Je lehké, vkusné. Nemůže se při houpání převrátit dozadu, nepřivodí tím zranění, protože má pojistku.
- snadná montáž
Krásny jak na fotce tak ve skutečnosti perfektně se sedi a houpe paráda
- Odpovídá obrázku, pohodlné sezení.
Byla jsem spokojená.
s křeslem jsem spokojen
- Pro větší lidi je křeslo velice nepohodlné
Křesla je vhodné pro lidi s menší postavou a váhou tak do 70 kg. Já mám sportovní postavu (98kg a 185cm) a vydržím v křesle tak hodinu, potom křeče do zadku, bolesti zad... tak jsem si koupil lenošku a pohoda.
- Křeslo přesně podle mých představ
musel jsem částečně upravit houpání
- odlehčené křeslo, možnost výběru čalounění i moření
- pohodlný
- Relaxační křeslo je velmi pohodlné (babička v něm vždy usne) a každému se líbí. Návštěvy je obdivují a hned zkouší, jak se v něm sedí a houpe. Křeslo funguje tak, jak jsme očekávali. Je určeno pro ty, kdo si potřebují odpočinout, zkrátka relaxovat. Je to velmi příjemný kvalitní výrobek za příznivou cenu, mohu jen doporučit.
Do dnešního dne produkt ,křeslo nedošlo prý není na skladě, byl to dárek k Vánocům ale bohužel ☹️☹️☹️☹️☹️
- vypadá hezky
- snadná montáž
- pratelný potah
- podnožka součástí křesla
Křeslo je mnohem menší než vypadá na obrázku, výška sedu je poměrně nízká a nízké je i opěradlo, takže hlava se nedá opřít. Při houpání dřevo praská, takže mám pocit, že se každou chvíli rozlomí. Vhodné pouze pro menší postavy.
Jednoduché složení,křesla splnila očekávání.
- Je moc pěkné, ale přišlo levé madlo, u křesla. Částečně prasklé. Zatím jsem ne reklamoval. Zda to jde nevím. Budu volat. Jinak spokojen.
- odpovídá požadavkům
- žádná
Zobrazuji 161 - 180 ze 474 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...24 Další »