Nejnovější recenze ze sekce Houpací křesla
potah je příjemný, madla chromovaná jen montáž není tak jednoduchá jak se na první pohled zdá, chce to víc silných rukou
- Pohodlné
- pevná konstrukce
- Pěkné a kvalitní zboží.
- Skvělé zahradní křeslo
- Kvalitní zpracování
- Velmi lehké, ale zároveň bytelné a stabilní
- Nosnost
- Jednoduchá montáž
- Přiložený návod pro montáž
Nic mne nenapadá.
výrobek splnil moje očekávání a i konečný příjemce
(je to dárek) je velmi spokojen.
nemohu uvádět zkušenosti s produktem, zboží je jako dárek
- předchozí zkušenost nemám, vybráno podle mé intuice pro mého muže k narozeninám,
- prozatím o žádné nevím
- ostrí hrany snižují konfort sezení a způsogbují otlaky rukou a nohou
lehká kostrukce, snadná montáž, slušné zpravcování
pohodlné
Já doufám ,že bude s produktem spokojenost jelikož to je dárek pro dceru k padesátinám tak nemohu hodnotit jelikož není ještě předán. Doufám že bude po rozbalení radost a bude sloužit ke spokojenosti.
- možnost venku
Houpací křeslo byl můj sen již od mládí. Na "staré roky" mi jej manžel pořídil. Je to paráda, sednout si, vzít si knížku, nebo se dívat na televizi, houpat se a popíjet kávu. Alespoň přes zimu, než začne práce na zahrádce, si to musím užít. Podle mě patří mezi levnější, ale vyhovující.
křeslo nemá dobrou stabilitu, v klidné poloze je převáženo poříliš dozadu a při sedání se zase převáží až k zemi, pokud se chcete zhoupnout, tak máte pocit že se křeslo převrátí dozadu, myslím že by to chtělo lepší vyvážení křesla, aspoň když to porovnám se starým křeslem které doma mám
- je to dle mého názoru kvalitní výrobek, mám ho sice teprve 2 , dny, uvidím časem
Velmi pohodlné a moderní křeslo :-)
Není správně předpřipraven, jeden díl nejde namontovat jak byl předvrtán !!? .....
- vyhovuje
- křeslo mně plně vyhovuje, dobře se v něm sedí hlavně při čtení nebo dívání se na televizi
- jednoduchá montáž
Zobrazuji 321 - 340 ze 474 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...24 Další »